FRYGT FABRIK FÆLDE

"Steen Langstrup er altid god for en velfortalt historie, men denne gang er han tilbage i min yndlingsgenre – det rene gys – og han gør det forrygende."
Jette Holst, Gyseren.dk

 

Mit nye gys udkommer først som en lydbogsserie på eReolen. Til november, når alle afsnit er udgivet, udkommer serien også andre steder, og udgives samtidig som både e-bog og papirbog.

 

 

Fabrikken har været nedlagt i årtier. Den har tilsyneladende fået lov til at ligge uberørt hen bag den høje mur, der omkranser området. Der er ingen tegn på, at der har været andre mennesker på området. Intet affald, ingen graffiti, ingen knuste ruder.

En varm sommerdag besøger en gruppe urban explorers fabrikken, bevæbnet med nysgerrighed og kameraer. De har ingen idé om, hvad der venter dem derinde. Andet end stemningsfyldt forfald. Men der går ikke længe, før de forstår, at de ikke er alene.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få tilbudt nye bøger før alle andre (og billigere!)

 

Fakta:

Første episode udkommer 7. september 2018.

Papirbog udkommer i to bind 14. november 2018.

 

UGENS KRIMI, udvalgt af Krimimessen, uge 38, 2018.

ANMELDERNES FAVORITTER 2018, udvalgt af Bogrummets anmeldere, uge 1, 2019.

 

"For at det bliver skræmmende og væmmeligt – dét ved man, når forfatteren hedder Steen Langstrup. Og blodet, tårerne og den snigende frygt, uhygge og kulde fra denne første del gør kun denne forventning større."
Dorte Thorsen, Danmarksbloggen

 

LÆS MERE DISSE STEDER: